boritokep

Hallgatói siker a XVI. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencián!

Május 10-12. között az ELTE adott otthont a XVI. OFKD döntőjének, ahol két földrajz alapszakos hallgató is képviselte Intézetünket a Tér- és Geoinformatika Szekcióban.

Arató Csaba a „Gleccserek kiterjedésének változásvizsgálata a műholdas távérzékelés eszközeivel” című dolgozatával vett részt (témavezető: Szatmári József), míg Papp Levente „A közönséges selyemkóró terjedésének vizsgálata és elemzése térinformatikai módszerekkel” című kutatási témáját adta elő (témavezetők: Szatmári József és Szilassi Péter).


Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy Papp Levente országos harmadik helyezést ért el, a főként geográfus mesterszakosokból álló mezőnyben! Ezúttal gratulálunk Leventének és Csabának a sikeres szerepléshez, kutatómunkájukhoz további sok sikert kívánunk!


Papp_Levente


Friss Hírek

A Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Regionális Kutatások Intézete (MTA KRTK RKI) 2018. december 6-án, Békéscsabán rendezi meg a VI. Alföld Konferenciát "Újrakezdők a periférián – Leszakadás, válság és helyi válaszok az Alföldön és azon túl" címmel.


A konferenciára még előadóként is lehet jelentkezni szeptember 30-ig a nagyg@rkk.hu e-mail címen. A jelentkezési lap letölthető ITT.


A konferencia programtervezete, és további információk ITT találhatók.

Friss hírek