2019. januári ZÁRÓVIZSGA beosztása

A 2019. január ZÁRÓVIZSGA beosztása, az alábbi linkre kattintva letölthető (ZV 2019 január v4) utolsó módosítás: 2019.01.07. 13:27), illetve a Tanulmányi Osztály folyosóján megtekinthető.



Tisztelt Végzős Hallgató!


Tájékoztatom, hogy a 2019. januári záróvizsga időszakban csak azok a jelentkezők kerültek beosztásra, akiknek a témavezető visszaigazolta, hogy a megadott határidőig leadta a Tanszéken a szakdolgozatát és fel is töltötte elektronikusan a MODULO-ba.

A záróvizsgát az a hallgató kezdheti meg, aki a Tanulmányi Osztály (TO) által kiküldött névsorban szerepel, az adott napra be van osztva.

A hallgató köteles fényképes igazolvánnyal igazolni magát a záróvizsgán.

A beosztásban szereplő időpontok a szóbeli vizsgák megkezdésének idejét jelzik. A szóbeli vizsgákat megelőzi 2 óra (tanári mesterszakon 1 óra) felkészülési idő, ezért a hallgatóknak a Kötelező megjelenésre kiírt időpontban kell megjelenni a helyszínen, és megkezdeni a tétel kidolgozását.

A záróvizsga beosztás folyamatosan módosulhat, mert a hallgatók visszamondhatják a záróvizsga jelentkezésüket!


Szeged, 2018. december 18.


Üdvözlettel:


Boa Anikó

a Tanulmányi Osztály vezetője

Friss Hírek

2024. február 29-én, csütörtökön a „100 éves a szegedi geográfusképzés: földrajztudomány a fenntartható jövő szolgálatában” című előadássorozat első előadása, ahol Vajda Tamás, az SZTE Levéltárának igazgatója bemutatta Kogutowicz Károly iskolateremtő munkásságát, majd ezt követően intézetünk jelen lévő oktatói, illetve a közönség szakmai beszélgetést folytattak az előadóval.

Az érdeklődőknek köszönjük a részvételt.